Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Entreprenørydelser​

Danish Stevedore er også en aktiv entreprenør. Vi  har maskiner og know-how til at udføre mange forskellige entreprenør opgaver,
​og udvikler løbende vores aktiviteter. Specielt indenfor jordarbejde løser vi mange forskellige opgaver for vores kunder.​​

Sorteringsanlæg.

Danish Stevedore driver flere mobile vaske- og sorteringsanlæg. Sorteringsanlæggene kan sortere tre størrelser i en arbejdsgang, og samtidig kan sorteringsanlægget vaske materialer, der køres gennem anlægget. Vaske- og sorteringsanlæg arbejder overalt i Danmark med sortering af materialer som sten, grus, salt, gødning, biokerner etc. Ofte sorteres materialer op i forskellige størrelser, mens der andre gange sorteres for fremmed legemer.

Vertikal dræn – Wick Drain.​

Som den eneste virksomhed i Danmark råder Danish Stevedore over en unik Wick Drain maskine med vibrationshoved til anlægning af vertikal dræn.

Wick Drain maskinen er monteret på en Liebherr gravemaskine, og enheden arbejder med fuldautomatisk positionssystem og computerstyret nål, der sætter den rigtige længde på drænstrømpen. Danish Stevedores Wick Drain arbejder f.eks. med en drænstrømpe fra Colbonddrain. Wick Drain maskinen kan flyttes fra sted til sted og kan således arbejde overalt i Europa.

Dozer og gravemaskiner.​

Gravning og uddozning af jord, ler og andre materialer er andre specialer, hvor Danish Stevedore råder over eget materiel, bl.a. dozer og gravemaskiner.

Danish Stevedores viden og erfaring med entreprenør arbejde stammer fra opgaver med lufthavnsbyggeri i Arlanda, maskinkørsel på Øresundsbroen, byggeri i Kastrup samt mange andre opgaver.

​VIRKSOMHEDSNAVN & CVR

Danish Stevedore A/S

CVR: 27071015​

ADRESSE & POSTNUMMER

Tronholmen 49

8960 Randers SØ

​KONTAKTINFO